Морський піхотинець не витримав: Люди добрі, українці, я поражаюся з вас, скажіть, навіщо брати в армію всіх тих хто не хоче?

Навіщо брати в армію тих хто не хоче?

Ну що ж, поїхали. Якщо хтось ще не помітив, або не зрозумів, доповідаю голосом – у нас тут взагалі-то війна за існування нації. Не за область, не за окремо взяте місто, а за виживання.

Так, звісно всі хочуть щоб були виключно вмотивовані бійці, з бойовим досвідом, з сталі та бетону. Але я відкрию вам невелику, військову таємницю – бойовий досвід можна отримати тільки в бою.

А ще вмотивовані, досвідчені та залізобетонні бійці гинуть, отримують поранення, їбашаться вже більше року та втрачають здоров’я. Можна скільки завгодно писати «Герої не вмирають», почувши про смерть ще одного бійця, але це не правда. Вони вмирають.

Це не комп’ютерна гра де можна прокачати казарми, та одразу отримувати бійців п’ятого левела з нашивкою ветеран, та бойовим досвідом. І дочекатись коли закінчаться вмотивовані, і підрозділи будуть комплектуватись виключно з уклоністів – херова ідея.

Воювати доведеться всім. Рано чи пізно, так чи інакше, але війна дожене кожного. І якщо ви вже зараз не почнете самі готуватись до цього, то відкрию вам ще одну військову таємницю – єдина двійка яку ставлять на війні, це та що йде в комплекті з двома нулями.

Тож тільки від вас залежить ким ви будете, бійцем чи м’ясом. І тільки від вас залежить, чи буде Україна існувати і надалі, чи зникне як і тисячі держав минулого.

Доброго ранку, у нас адресна доставка війни, замовлення оплачене і поверненню не підлягає.

Иван Костенко