Почалося! Хапають просто посеред вулиці! Біля московських воєнкоматів вже людно ВІДЕО

Біля московських військкоматів вже невеликі черги. В основному туди викликають колишніх десантників, танкістів і артилеристів. Також повістки отримують медики.На військові збори призовників відправлятимуть з 22 вересня. Про це повідомили російські військовослужбовці у запасі.Мобілізація в росії розпочалась.

Президент росії владімір путін говорив, що наразі під мобілізацію підлягатимуть ті росіяни, які перебувають у запасі, проходили службу в лавах збройних сил країни та мають певні військово-облікові спеціальності та відповідний досвід.Перед відряджанням в частини мобілізовані проходитимуть додаткову військову підготовку з урахуванням досвіду “спецоперації”.На відео черга у військкомат у Бутирському районі:
Дивіться відео, як росіянам на вулицях вручають повістки:

Про що йдеться в новому указі кремляУказ про часткову мобілізацію вже з’явився на сайті кремля. Росіян, яких мобілізують, прирівняють до контрактників. Вони отримуватимуть таку ж зарплату, що й військові, які підписали контракт із зс росії. Ті контракти, які були укладені військовослужбовцями, продовжують свою дію до закінчення періоду часткової мобілізації.