Під вечір з передової повідомили чудову новину. Звільняють село за селом. Посунули росіян на 15 км

Підрозділи української армії здійснили просування на Донбасі та звільнили 3 населені пункти.Підрозділи ЗСУ завдали контрудару за позиціями російської армії на Донбасі, зрушивши ділянку фронту на 15 км. Більше того, під час наступу українським військовим вдалося звільнити одразу три населені пункти Донецької області.

Про це повідомляють інформаційні агенції з посиланням на повідомлення прес-служби командування Групування Об’єднаних сил на Донбасі.Згідно з опублікованими даними, незважаючи на інтенсивні обстріли супротивника та чисельну перевагу на деяких ділянках фронту, ЗСУ завдають російським окупантам відчутних втрат і проводять контратаки. В рамках однієї з них було здійснено серйозний поступ уперед.

Фрагмент відео роботи на фронті одного із підрозділів української армії публікує Телеграм-канал “Україна 365”.“На окремих напрямках на Донбасі ЗСУ не лише обороняються, а й поступово просуваються вперед. Так, нещодавно наші воїни звільнили три села на Донеччині та зрушили ділянку фронту на 15 км”, – зазначено в повідомленні.

Українські військові відзначають, що, незважаючи на постійні команди окупантів наступати максимально швидко, супротивник не тільки зазнав тяжких втрат, але за більш ніж 3 місяці бойових дій не зміг досягти заявлених військових цілей.За даними Генерального штабу ЗСУ, за 109 днів війни російська армія втратила понад 32 тисячі солдатів убитими.