Ще тільки цього бракувало! 20 хв тому у Києві сталася мoтoрoшна ДТП: пoстрaждaло понад 20 осіб- подробиці. Фото -Відео

У Солом’янському районі Києва в понеділок, 19 вересня, сталась аварія за участю маршрутного автобуса та легковика Mercedes. Попередньо, внаслідок ДТП травми отримали 23 особи.Про це OBOZREVATEL стало відомо з власних джерел. Обставини та причини автопригоди встановить слідство (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).
“Зіткнулись легковик Mercedes та маршрутний автобус, який перевозив пасажирів. За попередньою інформацією, є постраждалі. На місці аварії працюють правоохоронці тамедики”, – розповів наш співрозмовник.

Як уточнили в пресслужбі столичної патрульної поліції, через ДТП на проспекті Повітрофлотському виник затор.“ДТП на перетині Повітрофлотського проспекту та вулиці Преображенської. Рух ускладнено у напрямку Севастопольської площі”, – йдеться в повідомленні.В пресслужбі поліції Києва додали, що за попередньою інформацією водій автомобіля Mercedes-Benz не дотримався безпечної дистанції та в’їхав у маршрутне таксі, яке рухалось попереду.

“Після зіткнення, водій автобусу не впорався з керуванням та наїхав на електроопору зовнішнього освітлення. У результаті події постраждали 23 пасажири автобусу, у тому числі троє неповнолітніх, яких із різними травмами доставили до лікарень”, – уточнили в поліції.