Ми обіцяли вам чудову новину на вечір – тримайте: Оточення Путiна вже готове і буде домовлятися про каnітуляцію – ексміністр

В Кремлі готові усунути свого лідера заради збереження статків і примирення з Заходом, вважає Володимир ОгризкоОточення президента Росії Володимира Путіна незабаром почне вести за його спиною перемовини з Заходом про капітуляцію, оскільки вони розуміють, що Путін штовхає РФ до катастрофи.Про це розповів ексміністр закордонних справ України Володимир Огризко на Youtube-каналі ТСНЗа його словами, “з того, що відбувається навколо, можна зробити висновки, що ситуація для Путіна стає все складнішою”.

“У нас дуже часто говорять – ну от, ще трошки і повстане “вєлікій русскій народ”. Мені здається, це абсолютна фантазія. “Вєлікій русскій народ” звик жити у рабстві, коритися царю-батюшці, слухатися його від першого до останнього слова, але до того моменту, поки цар-батюшка демонструє успіхи… В той момент, коли цар-батюшка отримує серйозні ляпаси, “глибинний народ” починає сумніватися в тому, що цар-батюшка істинний… І тут вступає в силу вже не російський народ, а ота камарилья Путіна, яка чудово розуміє, що він веде Росію до катастрофи”, – пояснив ексміністр.

Як зазначив Огризко, найголовніша інтрига полягатиме в тому, як швидко ця група навколо Путіна почне за його спиною домовлятися з Заходом про форму капітуляції.“Якою вона буде – питання. Але я думаю, це зараз найоб’єктивніший можливий хід подій. Його просто будуть усувати, продавати, здавати для того, щоб для панівної групи людей, які мають гроші і хочуть жити по-західному… зберегти свої можливості й статки, можливість жити і процвітати на Заході. Думаю, зараз власне йдеться про це”, – вважає він.

На думку ексглави МЗС, така капітуляція перед Заходом може включати можливість “відступу від України, від Молдови, від Грузії, виходу з Сирії, припинення тих речей, які Росія робить в Африці і в інших країнах”.