Ну що ж, краще пізно ніж ніколи! 0купaнти, які залишилися живими заявили, що готові скласти збр0ю – ОК “Південь”

Російські окуnанти на правому березі Дніпра готові скласти збр0ю і перейти під егіду міжнародного гуманітарного права, тобто поповнити обмінний фонд.Зараз росіяни шукають способи здатися.Про це керівниця пресцентру сил охорони та оборони оперативного командування “Південь” Наталія Гуменюк сказала в ефірі телеканалу “Еспресо”.

“Продовжуємо просування, і цей рух досить переконливий. Він має вплив не тільки на географічне посунення ворожuх позицій, а й психологічний. Ворожі підрозділи, починаючи переформатування, вишукують можливості вийти на контакт з нашими підрозділами, щоб провести так звані перемовини про умови складання збр0ї й перехід під егіду міжнародного гуманітарного права. Вони усвідомлюють, що затиснуті між берегом Дніпра та нашими силами”, – пояснила вона.

За словами Гуменюк, окупанти намагаються знайти способи зберегти собі життя і зараз розглядається це питання.За даними журналіста Романа Цимбалюка, 9 вересня зведені вpрожі підрозділи полку спеціального призначення “Ахмат” та 19-го загону “БАРС” спробували зайняти один із населених пунктів Донецької області, проте потрапили в засідку ЗС України та зазнали втрат.