25 хвилин назад! Солдати тiкaють лісами – Ізюм здають! Нaдзвuчaйнa новина – nеребuлu всіх. ЗСУ nрорвалuсь!

Ізюмське угруповання окупантів розбігається лісами.

Збройні сили України активно ведуть контрнаступ у Харківській області і є відомості, що передові загони вже могли увійти до Ізюму, якого з початку квітня захопили російські окупанти, передає «Апостроф».

Про те, що бійці ЗСУ увійшли до Ізюму, повідомив боєць Нацгвардії та екс-депутат Ізюмської міськради Микита Каракай.

«На залізничному ринку у місті Ізюм рашисти вийшли з білими прапорами. Крім того, ЗСУ звільнили Капітолівку та Оскол Ізюмського району», – повідомив він.

Водночас російські телеграм-канали масово повідомляють про початок боїв на підступах до Лиману. Зазначається, що імовірно ЗСУ перетнули Сіверський Донець і вирушили в села на околицях міста, вирішивши атакувати правий фланг Ізюмського угруповання ЗС РФ

Український журналіст Андрій Цаплієнко зазначає, що якщо українські військові, як стверджують росіяни, підходять до Лимана, то наступ пішов на Донецьку область.“Цікавий поворот”, – пише він.Харківські телеграм-канали зазначають, що по Лиману зараз працюють ЗСУ та окупанти почали відступати на Рубіжне та Сватове.

«Ізюмське угруповання розбігається лісами, їх тупо валять із усього, що можна, у окупантів паніка, повно тіл», – пише ХС Харків.Водночас, народний депутат Олексій Гончаренко зазначає, що інформацію про атаку на Лиман ніхто з офіційних джерел, окрім російських пропагандистів, не підтверджує
Втім, як стало відомо, російські військові кореспонденти поспішно покинули Ізюм ще вчора.