“Владимирович, ми проиграли, ето конец”: Пів години тому на нараді генерал сказав путіну прямо в очі про провал в Україні – ЗМІ

Президент РФ Володимир Путін у режимі відеозв’язку провів військову нараду з керівництвом силового та військового блоку. На цій нараді один з генералів генерального штабу країни-агресора заявив Путіну, що він програв війну проти України.

Про це пише Telegram-канал “Генерал СЗР”, який ведуть від імені колишнього генерала Служби зовнішньої розвідки (СЗР) РФ – у ньому публікують нібито інсайдерську інформацію про Путіна та його оточення. Зазначається, що приводом для наради із силовиками стала доповідь главі Кремля по лінії СЗР.
У ній ідеться, що у військово-політичному керівництві США нібито ухвалено чітке рішення про необхідність завдання військової поразки РФ в Україні.

У нараді брали участь секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев, директор ФСБ Олександр Бортніков, представники міноборони та Генштабу РФ, директор СЗР Сергій Наришкін та інші силовики.На початку наради Путін зачитав доповідь і запропонував співрозмовникам висловити свої думки про перспективи у світлі викладеної інформації, беручи до уваги, що вона правдива.

Спочатку Путін дав слово Патрушеву, але той запропонував висловитися представникам Генштабу з огляду на ситуацію на фронті.Коли Путін передав слово представнику керівництва Генштабу, той кількома словами висловив упевненість у тому, що інформація з доповіді відповідає планам США, і сказав, що у військ РФ більше немає можливостей ля наступу, а скоро не буде й для оборони.Свою промову він завершив фразою: “Ви програли, Володимире Володимировичу!”.

Учасники наради, як зазначається, були “щиро вражені зухвалістю генерала” і після довгої паузи Патрушев сказав: “Як ви розмовляєте з верховним головнокомандувачем?”Генерал відповів не менш різкими висловлюваннями і його “поспішили відключити від ефіру”.

У свою чергу Путін поцікавився, чи це є позиція Генштабу та міноборони й одразу отримав запевнення, що це не так.“Після нарада тривала не більше пів години, протягом яких президент похмуро мовчав, а решта вичавлювала слова стриманого оптимізму”, – пише “Генерал СЗР”.Telegram-канал зазначає, що це вже другий інцидент за останні дні, коли представники військового командування висловлюють невдоволення Путіну у вічі.

“І якщо перший випадок можна було списати на п’яну витівку, то вчора це було явне бажання висловити претензію президенту в очі. Військове керівництво чудово розуміє, що їх зроблять крайніми за поразку у війні, яку розв’язав Путін, і тому варто чекати на подальше невдоволення в колах керівництва військового блоку, яких президент просто зобов’язаний зробити “цапами-відбувайлами”, – пише “Генерал СЗР”.