Вони вже дзвонять і прощаються зі своїми сім’ями: Вночі наші 3СУ взяли в “котел” Самарський і Башкирський СОБР у Балаклії – рос3МI

Інтернет видання Перемога UA з посиланням на Telegram – канал Романов повідомляє у Балаклії , попередньо , в оточення потрапив спецназ МВС Росії із Самари та Башкирії . У російських мілітаристських пабликах панічні настрої через ситуацію у Балаклії , що на півдні Харківської області .

Вони запевняють , що в ході контрнаступу ЗСУ окупаційне угруповання РФ опинилося в оточенні . ” Під Балаклією в оточення потрапив Самарський СОБР . I шанси у них , м’яко кажучи , так собі ” , – повідомив пропагандист . Є також інформація , що у ” котлі ” опинилися і СОБР російської Башкирії .” Вони битимуться до останнього . Вони попрощалися ” , – пишуть кремлівські паблики .

Важливо , що українська сторона мовчить з приводу ситуації в районі Балаклії . Жодного підтвердження контрнаступу немає . Згідно з версією російських пропагандистів , ЗСУ пішли в контрнаступ зранку б вересня . Вже до обіду вони масово почали писати про ” оперативне оточення ” міста .” Тактика ЗСУ : йдуть у наступ , колони на швидкості вриваються на позиції , поспішають . Противник у танках ” , – пише російський мілітаристський ресурс ” Два майори ” .

Загалом у прокремлівських пабликах , що підтримують ” спецоперацію ” , панічні та істеричні настрої . Вони вже відкрито кажуть , що Балаклію ” прорали ” .