Пeсков пiдiрвaв весь інтернет заявою: Виявляється, що Пyтін вже готовий вести повноцінні переговори із Зеленським про те , як відбуватиметься припинення “ спецоперації , та дотримання не умов , але є одне “НО”!

У Росії знову заговорили про мирні переговори з Україною . У Кремлі вже не говорять , щоб перемовини були на їхніх умовах , а лише про те , щоб ” інтереси Росії не постраждали ” .

Про це у коментарі російським пропагандистам сказав речник Путіна Дмитро Песков . Речник диктатора заявив , що війна в Україні закінчиться за столом переговорів . Також Песков уже обережно висловився про те , що переговори повинні бути на умовах Кремля . ” Будь – яка конфронтація закінчується розрядкою . Будь – яка кризова ситуація закінчується за столом переговорів .

Так буде і цього разу . Це навряд станеться скоро , радше пізно . Але все таки станеться . Інша справа – ми матимемо безцінний досвід та науку , як вести з ними діалог . Не те , що на наших умовах , а таким чином , щоб наші інтереси ніяк не постраждали ” , – сказав Песков . =