Ми таки дочекалися цієї новини з росії. Все кардинально помінялось. Силовики вже проти путіна. Готується пeрeвoрoт

Російські силовики мають інформацію про наслідки, з якими зіткнеться РФ через війну проти України.Керівник видання Bellingcat Христо Грозєв, оцінюючи можливість “палацового перевороту” в Росії, заявив, що більшість російських силовиків виступають проти глави Кремля Володимира Путіна.

Про це журналіст розповів в ефірі YouTube-каналу “Продовження слід”. Пише dialog.uaЗа словами аналітика, силовики тверезо оцінюють, яких наслідків для Росії призведе військова авантюра Путіна.

“Саме кількість зливів інформації, які зараз відбуваються на кожному рівні, це означає, що більшість силовиків не за Путіна. Вони ж знають, на відміну від звичайних людей, вони знають, що жодного нацизму немає в Україні, вони знають реальні втрати (російської армії – ред.), вони знають про деморалізацію серед солдатів, вони знають, до чого доведе санкційний режим”, – заявив експерт.

На думку Грозєва, силовики, які виступають проти Путіна, чекатимуть відповідного моменту, коли на вуличні акції протесту вийде достатня кількість людей, для здійснення “палацового перевороту”.Журналіст вважає, що до масових мітингів можуть призвести економічна ситуація, що погіршується, втрати російської армії або оголошення загальної мобілізації.