Світовий чемпіон РФ з танкового біатлону хотів попробувати “справжнього бою” в Україні та раптово був ліквідований

26-річний російського військового Олексія Бакулєва, який у 2017 році у складі збірної Росії став чемпіоном світу з танкового біатлону, а у 2019 році отримав Кубок армії, було ліквідовано в Україні.Бакулєв народився у селі Республіки Алтай. У 2014 році був призваний до армії, служив у Южно-Сахалінську та залишився служити за контрактом у званні старший сержант.Олексій Бакулєв“Під час ведення бойових дій при відбитті контратаки противника, перебуваючи у складі екіпажу танка Т-72 і прикриваючи відхід своїх підрозділів, отримав осколковепоранення, несумісне з життям”, – наголошується в некролозі одного з пропагандистських ресурсів РФ

Бакулєв в одному з інтерв’ю зізнавався, що радо вирушає на “спецоперацію” в Україну.Бакулєв та Шойгу“Хочеться, якщо чесно, вже у справжній бій. Спробувати якого це. Сподіваюся, рідні моє це бажання зрозуміють, якщо час прийде”, – казав Олексій.

Бакулєв був ліквідований в УкраїніЗазначимо, що смерть титулованого окупанта у себе в Telegram-каналі підтвердив офіцер Збройних сил України Анатолій Штірліц Штефан.Офіцер ВСУ підтвердив смерть БакулєваНагадаємо, що це не перший випадок втрат російських чемпіонів світу з танкового біатлону в Україні.

21 травня в нашій країні було ліквідовано Сергія Броннiкова. 30-річний уродженець міста Борзя Забайкальського краю служив у 36-й окремій гвардійській Лозівській Червонопрапорній мотострілецькій бригаді .Броннiков із товаришами по службіПро це в Бурятії попрощалися з військовослужбовцем Бато Бакановим – чемпіоном Росії з танкового біатлону. Проте цей титул не допоміг окупанту вижити під час нападу на Україну.

Бато Баканов з нагородами по танковому біатлону.
14 березня 2022 року 25-річний бурят ізгорів у власному танку після “жаркого” вітання від українських військових на території Донецької області.