Пecкoв вийшов від від nyтінa і oфiцiйно заявив: “Ми готові до зaвeршeння вiйнu тільки виключно диnломaтичним шляхoм, але є одна умова…”

У Кремлі мабуть таки добряче припекло раз вони всі в один голос заявили про готовність до “вирішення української проблеми дипломатичним шляхом”. Проте винятково на своїх умовах.

Про це заявив речник президента РФ Дмитро Пєсков. Зважаючи на його слова, Росія продовжує висувати Україні свої абсурдні вимоги в ультимативній формі.Російські пропагандисти кілька днів тому поширили заяву Пєскова про нібито готовність агресора до переговорів з Україною. Спікер Кремля при цьому вважає, що “дипломатичний шлях” завершення агресивної війни Росії в Україні полягає у беззаперечній капітуляції Української держави та виконанні офіційним Києвом усіх вимог Москви.

“Росія була і залишається готовою до вирішення української проблеми дипломатичним шляхом – на своїх умовах. Тут просто доречно ще раз нагадати, що ці умови були погоджені у Стамбулі. І вони були узгоджені обома сторонами – переговорниками Росії та України”, – заявив Пєсков.У найкращих традиціях російської “дипломатії” прессекретар Кремля також взявся погрожувати Україні, запевняючи, що вимоги РФ “так чи інакше будуть забезпечені”.

“Наші умови чудово відомі українській стороні. Так чи інакше вони будуть забезпечені”, – підсумував представник Кремля.Він також зауважив, що українська сторона відмовилася виконувати ультиматуми Москви та “зійшла з переговорного треку”.