Дружина Дмитра Гордона у вишиванці захопила виконанням “Козацькому роду нема переводу” ВІДЕО

Дружина ведучого Дмитра Гордона, журналістка Олеся Бацман має прекрасний голос, що раніше вже демонструвала.Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман до Дня Незалежності України зробила прихильникам музичний подарунок.На сторінці в Instagram Бацман поділилася чорно-білим відео, на якому постає у вишитій сорочці. Ролик був знятий на студії звукозапису. У відео Олеся виконує композицію “Козацькому роду нема переводу”.

Як зізналася знаменитість, цю пісню вона любить ще зі шкільних років:“Співали ми її в ансамблі “Малинова криниця” під керівництвом жінки-вогня Ольги Григорівни Янкової. Сьогодні ця пісня отримала нове життя і новий сенс, сьогодні я її співаю по-іншому.

Бо сьогоднішні українські козаки – це вже не давні предки, а наші близькі люди з крові і плоті, котрі кожного дня захищають нас на передовій.Ця пісня для них. Бережіть себе, хлопці, бережіть Україну! Повертайтеся з Перемогою! З Днем незалежності, моя Україно!” – підписала відео Бацман.Шанувальники ведучої, своєю чергою, відмітили її гарний тембр: “прекрасне виконання! Ви талант”, “неймовірно гарне виконання”, “я можу слухати це вічно”