А тепер скажіть, чи взагалі існує межа цuнізму… 24 серпня рівно о 6 ранку Лукашекно вийшов і офіційно “привітав” Україну з Днем Незалежності і вже навіть забув про 4 позиції та про карти…

Лідер білоруського режиму Олександр Лукашенко привітав українців з Днем Незалежності. У своєму зверненні він цинічно побажав нашій країні “мирного неба”.Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Лукашенка.

“Переконаний, що сьогоднішні протиріччя не зможуть зруйнувати багатовіковий фундамент щирих добросусідських відносин між народами двох країн. Білорусь і надалі продовжуватиме виступати за збереження згоди, розвиток дружніх взаємоповажних контактів на всіх рівнях”, – заявив самопроголошений президент.

Крім того, у своєму привітанні Лукашенко, який дозволив росіянам з території Білорусі атакувати Україну ракетами, побажав нашому народові “мирного неба, толерантності, мужності, сили та успіхів у відновленні гідного життя”.

Зазначимо, що саме лідер білоруського режиму Олександр Лукашенко дозволив Росії повномасштабно вторгнутися в Україну 24 лютого зі своєї території, саме з білоруської сторони зали ті війська, які атакували Київ.Крім того, російська армія завдала і продовжує завдавати ракетних ударів по Україні з території Білорусі.