Біля пів години назад…Понад сoтню жертв: HIMARS-ами було рoзнeсeно в хлаm казарми де знаходилися тuсячі оkупантів у Мелітополі.

ЗСУ продовжує ліквідувати окупантів на українській землі за допомогою високоточної зброї.Вокупованому Мелітополі пролунала низка вибухів у місцях тимчасової дислокації окупантів. Повідомляється, що це сталося на різних промислових майданчиках, зокрема колишньому заводі “Рефма”.

Удари за позиціями окупантів у місті підтвердив мер Мелітополя Іван Федоров. Він зазначив, що ударів було завдано вночі високоточними ракетами HIMARS.Повідомляється про втрати окупантів убитими близько ста осіб, а також знищення значної кількості військової техніки. Місцеві жителі також підтвердили попадання у Мелітополі.

Одним із місць ударів також називається аеродром Мелітополя. Момент одного з влучень вдалося зафіксувати на відео.едоров також зазначив, що частину сил ППО окупанти перемістили до Херсона, ймовірно, побоюючись українського контрнаступу.Мер Мелітополя заявив, що ті сили ППО, які є не можуть чинити опір HIMARS і це створює передумови для успішного контрнаступу на мелітопольському напрямку.