В Росії з’явилася підпільна “армія”, яка заявила, що буде боротися з режимом Путіна

В Російській Федерації з’явилися партизани, які заявили, що їхньою основною метою є боротьба з режимом диктатора Путіна. Пише ТСН.ua.Ця організація назвалася Національною республіканською армією. Саме вона взяла на себе відповідальність за трагічний випадок, який стався з донькою ідеолога “російського світу” Дар’єю Дугіною.До складу так званої Національної республіканської армії входять російські активісти, військові та партизани, спільною метою яких є протидія путінському режиму.

Телеграм-канал “Роспартизан” опублікував заяву російських опозиціонерів. У ній йдеться про те, що члени НРА виступають проти війни, яку розпочала Росія в Україні.«Ми оголошуємо президента Путіна узурпатором влади та військовим злочинцем, який поправив Конституцію, розв’язав братовбuвчу війну між слов’янськими народами», – мовиться у заяві.

Також організація заявила про готовність знищувати військові вантажі на території Росії. Вони також закликали силовиків та військових скласти зброю та відмовитись виконувати злочинні укази путінського режиму.Цю інформацію підтвердив російський опозиціонер та екс-депутат Дерджуми Ілля Пономарьов заявив, що “є чудові росіяни”, які вчора зробили свою справу. Він заявив, що до нього звернулись люди, які заявили, що вони займаються боротьбою проти режиму в Росії.