Радник голови правління Нафтогазу в умовах воєнного стану купив собі новий Бентлі за 500 тисяч доларів , – Олексій Кучеренко

Очільники ” Нафтогазу ” не соромляться витрачати державні гроші на власні Потреби вимагати збільшення Ta асигнувань . Про це пише у фейсбуці нардеп Олексій Кучеренко . – ” Дайте нам 8 млрд доларів за ленд – лізом нам на ” Бентлі ” за 500 тис доларів не вистачає .

Я вже писав про 911 млн грн гонорару , який виплатили собі на 20 персон очільники ” Нафтогазу ” за минулий ” прибутковий ” рiк , після чого вони шантажують уряд та країну , вимагаючи 266 млрд гривень з бюджету на цей рік . Олег Діденко , радник голови правління Нафтогазу Юрія Вітренко .

Гаманець Юрія Юрійовича . В розгар війни купує новий ” Бентлі ” за 0.5 млн доларів , нікого не соромиться . Наприкінці липня минулого року купив ” Мерседес ” “ кубік ” за 300 тис доларів , оформив тоді на маму , мабуть ще був обережним . Зараз в зв’язку с ” особливим статусом ” Юрія Юрійовича в державі – вирішив вже й не соромитися .

Я звертаю особливу увагу воїнів ЗСУ , яким скільки амуніції зараз дуже й дуже важко на ці гроші ?! ” , можна було би придбати питає Кучеренко .