“Це останнє попередження, іншого шансу у вас вже не буде…” Щойно! Термінове звернення Чубарова до росіян, які перебувають в Криму

Громадяни росії, які незаконно перебувають в окупованому Криму, наступного попередження може вже не бути.Терміново біжіть з Криму, повертайтеся до себе додому, до росії.Граждане россии, незаконно пребывающие в оккупированном Крыму, следующего предупреждения может уже не быть.

Срочно бегите из Крыма, возвращайтесь к себе домой, в россию.Глава Меджлісу кримськотатарського народу закликав росіян не гаяти часу і виїжджати з окупованого українського КримуПро це Рефат Чубаров написав у Telegram.

“Числені Вибухи на російських авіабазах і аеродромах в тимчасово окупованому Криму, – це вже не перший дзвінок росіянам, які незаконно перебувають в АРК, щоби негайно залишити півострів, — вважає глава Меджлісу.

“Громадяни Росії, які незаконно перебувають/оселилися в окупованому РФ Криму! Щойно ви отримали не перший “дзвінок”, що вказує вам негайно залишити територію окупованого РФ Криму”, – написав Чубаров.

“Знайте, ваше перебування в окупованому Криму незаконне і злочинне. Не гайте часу, виїжджайте з окупованого РФ Криму вже сьогодні. Пам’ятайте, виграє той, хто вже сьогодні перетне міст через Керченську протоку!” – додав Чубаров.