Мрія мільйонів українців здійснилася .. Сьогодні на Харківщині прихильники Кремля через жадiбнiсть потруїлися російською “ гуманітаркою

На тимчасово окупованій Харківщинi колаборанти привласнювали гуманітарну допомогу , яка надходила з росії .

Однак жадiбнiсть ще нікого не доводила до добра – вони масово потруïлися . Випадки з отруєннями чітко показали якiсть росiйськоï гумдопомоги , а колаборанти вкотре продемонстрували свою жадібність . Про це розповіла кореспондентка з Харкова Анна Черненко .

Окупанти залишили Борівську громаду За даними місцевих мешканців та розвідки , з Борiвської громади Харківської області російські окупанти здебільшого вийшли . Однак це не стосується села Підвисоке , там зосереджені артилерія та сили ворога . Чимало росіян захопили будинки місцевих мешканців , оселилися там i розкрали майно . Росіяни хизуються отруйною гуманітаркою У міноборони держави – агресорки хизуються неймовірною кількістю гуманітарної допомоги , яку ввезли до Борівської громади .

Однак місцеві мешканці розповідають , що вона непридатна до споживання . Відомо , що колаборанти , які пішли на співпрацю з ворогом , масово труяться . Не дивно , що вони поплатилися за свою жадібність . Родини колаборантiв шалено потруїлися . Гумдопомога лишалася в руках ” своїх людей ” , у місцевої нової влади . Факти отруєння через жадібність , інакше не скажеш . Вони не віддали це людям , а залишили собі . Якість російської гуманітарки показала себе , – зауважила Черненко . Таким чином окупанти та зрадники подбали про українців . На щастя , місцеві мешканці не отримали доступу до простроченої їжі , вони залишилися живi та здорові .