Огого.. нічого собі… Гляньте як Зеленський відзначив 12-річного хлопчика, який під час обстрілу Харкова накрив собою іншу дитину

12-річного харків’янина Гліба Бондаренка відзначили в рамках акції “Діти-рятувальники — герої війни”: як повідомили рятувальники, підліток закрив собою 9-річного хлопчика, коли РФ касетними снарядами обстріляла двір поблизу дитячого майданчика.Уламок снаряда потрапив Глібу в серце, наразі його лікують в Німеччині, повідомили в обласному управлінні рятувальників.

“Ми з хлопцями грали на дитячому майданчику, мені подзвонила мама, ми пішли додому, і коли ми йшли, я поглянув вгору — летіла ракета. Я притиснувся до кута під’їзду, біля мене впала маленька бомба. Я Рому почав смикати, щоб в нього не потрапило… Коли я витягнув руку, в мене потрапив уламок. Я забіг додому, був у крові, я не пам’ятаю, як це відбулося. Цього року я хотів вступати до кадетського корпусу, але його розбомбили. Я хотів вчитися там, а далі піти в університет Служби безпеки України”, — розказав Гліб.

За даними Офісу генпрокурора, на 12 серпня на Харківщині внаслідок війни постраждали 197 дітей.