Опааааааа! А ось і реакція путіна і Міноборони Росії на вибухи у Криму… Вже навіть “готовий указ президента РФ”

А ось і з’явився офіційний коментар Міноборони РФ…«Близько 15:20 на території аеродрому «Саки» в районі населеного пункту Новофедорівка на обвалованому майданчику зберігання відбулася детонація кількох авіаційних боєприпасів.Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Авіаційна техніка на аеродромі не пошкоджена.

Вживаються заходи щодо гасіння пожежі та з’ясування причин вибуху. За доповіддю з місця, жодного вогневого впливу на обвалованому майданчику зберігання боєприпасів на аеродромі не було».А тим часом зявилася інформація що путін нібито викотив новий указ.Але пізніше інформацію про цей наказ було спростовано.Вона виявилась звичайною “качкою” мережевих жартівників.овідомлення про запровадження надзвичайного стану у Криму не відповідають дійсності, повідомив у Telegram радник голови регіону Олег Крючков.

До свого посту він прикріпив указ президента Володимира Путіна, який опублікував один з українських Telegram-каналів. У ньому йшлося, що режим НП буде введений на півострові з півночі 10 серпня на 60 діб.