Телеведучий Суханов “я більш як переконаний, що росіяни всі як один повинні зараз опинитись у каструлі, поставленій Путіним на вогонь, і вариться там разом із ним, їм всім слід закрити в’їзд скрізь”

Олексій Суханов вважає, що якщо за кілька поколінь українці вибачать росіян, то Росія знову нападе на Україну.Український журналіст, теле- та радіоведучий Олексій Суханов, уродженець Росії, в інтерв’ю Дмитру Гордону висловив свою думку щодо майбутніх відносин України та Росії. “Я думаю, що Україні потрібно раз і назавжди покінчити з Росією. Цю тему потрібно остаточно закрити, включаючи і російську культуру, тому що це не працююча річ, оскільки представники Росії досі здатні на таке і навіть підтримують це”, – заявивСуханов.

Також, за словами журналіста, українцям потрібно усвідомити, що навіть через 50 років не повинно бути жодного прощення росіян. “Мені здається, ці рани ніколи не повинні гоїтися, тому що якщо це станеться, в України з’явиться ще один шанс зіткнутися з таким лихом. Розумієте, справа ж не в кількості трагедій, а в здатності їх переживати, відпрацьовувати та аналізувати”, – пояснив . Олексій Суханов. Саме цьому треба навчитись усім українцям, вважає журналіст.

Також під час бесіди екс-ведучий телепередачі “Говорить Україна” заявив, що у світі зараз, на жаль, надто мало русофобії. “Коли тут гинуть люди та діти, а росіяни досі можуть собі дозволити літати світом, відпочивати та насолоджуватися життям, це дуже несправедливо. Я вважаю, що росіянам потрібно закрити в’їзд скрізь. Вони мають опинитися в каструлі, поставленій Путіним на вогонь, і вариться там разом із ним. Тільки так мають зараз розвиватися події”, – заявив Суханов.