“Давно вже не було такої крутої новини, ми з радістю українцям повідомляємо, що наші хлопці, наші герої практично весь Сєвєродонецьк зачистили від російських загарбників

Сєвєродонецьк зможе протриматися ще довго, спрогнозував військовий експерт Михайло Жирохов. Також зазначив, що місто майже повністю зачищене від російських загарбників.Як інформує Око Карпат, про це Михайло Жирохов розповів в інтерв’ю Радіо НВ.

“Судячи з офіційних та неофіційних джерел, Сєвєродонецьк вже практично повністю зачищений від ворогів. І зараз він перебуває під контролем української влади. Але з військової точки зору ця операція має тактичне значення. І не має такого великого оперативного чи стратегічного значення”, — зауважив Жирохов.

Також експерт зазначив, що місто “може триматися ще досить довго”. “Тому що маючи під рукою Лисичанськ і маючи колишні території колишнього заводу Азот, де є великі бомбосховища, і є велика кількість різних будівель, там можна тримати оборону дуже довго”, – сказав Михайло Жирохов.