Прилетіли “хімарси” У Брилівці знову палає і детонує цілий ешелони з технікою та БК російської армії, яку туди звозили тиждень часу. Відео

ЗСУ, ймовірно, знову вдарили по залізничному ешелону російської військової техніки з Криму.На залізничній станції Брилівка на тимчасово окупованій частині Херсонської області знову горять ешелони з військовою технікою та боєкомплект російської армії. Відповідне відео публікує Telegram-канал “Україна 365”.

“Брилівка знову! (Херсонська область). Палають ешелони з технікою та БК”, – йдеться в описі до відеоролика. Інші подробиці наразі невідомі.

Зазначимо, це вже не перший удар українських військових по ешелонах із російською військовою технікою у Брилівці. У ніч на 30 липня ЗСУ знищили озброєння противника, яке прибуло на залізничну станцію з анексованого Криму. Радник голови МВС Антон Геращенко повідомляв про поразку понад 40 вагонів із військовою технікою, особовим складом та боєприпасами російських військ. За попередніми даними, удар завдавав реактивної системи залпового вогню HIMARS.