Зупиніться! Знаєте, що натворила ця жінка?! Так от тільки, що наші ЗСУ відправили відому зрадницю “Корсу” на “концерт до кобзона” ФОТО

Українські воїни ліквідували колишню командирку артилеристів “ДНР” з позивним “Корса”. Ольгу Качуру, яку український суд у січні цього року заочно засудив до 12 років позбавлення волі за обстріли українських військових з систем залпового вогню БМ-21 “Град”.

Про це повідомив офіцер Збройних Сил України Анатолій Штефан. “Нарешті.Псевдополковниця, колишня міліціонерка та командир РеАДн 3 омсбр Качура Ольга “Корса” зробила “крок доброї волі” – офіційно денацифікувалася та демілітаризувалася”, – написав Штефан.

Про ліквідацію воєнної злочинниці також повідомив гауляйтер окупованої Горлівки – такий самий злочинець Іван Приходько.“Сьогодні чорний день для Горлівки та “республіки”. Трагічно загинула відважна та мудра жінка, яка стояла біля витоків “НМ ДНР”. Качура Ольга Сергіївна, переможна та непохитна Корса” – написав представник терористичної організації “ДНР”.Гауляйтер Горлівки пише про ліквідацію “Корси”Цікаво, що свої повідомлення про “подвиги” злочинниці вони супроводжують такими ж “правдивими” її фото: у білявці, фото якої масово розганяють по соцмережах пропагандисти РФ, неможливо впізнати справжню 51-річну Качуру, яка виглядала, м’яко кажучи, дещо інакше.

“Героїня” ОРДО Качура: очікування vs реальністьВідомо, що Качура у минулому – працівниця правоохоронних органів України, вона мешкала в Донецьку.СПОНСОРСЬКИЙ КОНТЕНТПідполковник міліції в запасі, колишня слідча, Качура була звільнена з органів внутрішніх справ у лютому 2011 року. Остання її посада – заступник начальника відділу – начальник штабу Кіровського райвідділу Донецького міського управління МВС України.

У 2014 році “Корса” зрадила батьківщину і приєдналася до бойовиків терориста Безлера – воювала проти України у складі незаконного збройного формування “3-тя окрема мотострілецька бригада “Беркут”.Вйськову справу, за даними Служби безпеки України, Качура вивчала в Російській Федерації.