”Солдати рф тепер бояться ночують у лісах”, – Відбувся просто грандіозний розгром окупантів у Брилівці

Внаслідок удару HIMARS по залізничному вокзалу у Брилівці армія РФ зазнала колосальних втрат у живій силі та техніці, повідомив Дмитро Ярош.

Російська армія зазнала великих втрат. 2 серпня командир Української добровольчої армії Дмитро Ярош оприлюднив у Facebook результати бойової операції з посиланням на дані Центру партизанського руху УДА.

Вокзал отримав удар, а російські окупанти перетворили вокзал на свій логістичний центр. Серед знищеної техніки відзначаються артилерійські установки «Тюльпан» і «Мста-С», РСЗВ «Града», танки, БТРи та БТРи. “За словами бійців ЗС РФ, вони зараз ночують в полях і лісах і дуже налякані. Перед відправкою, за їх словами, їм сказали, що в Україні тихо, що все добре і що вони охороняли порядок”. Зараз за одну ніч майже 1 з них загинув, тисячі людей”, – сказав Ярош.

За його словами, загиблих транспортували з місця події до анексованого Криму вантажівками та поїздами. Ярош уточнив, що тільки в будівлі вокзалу близько 400 російських окупантів, в диспетчерській близько 200-300 і ще близько 400 поблизу. Всі будівлі були зруйновані.