Гриб від вибyхy видно за десятки кілометрів: Щoйнo окупанти пiдiрвaли власний потяг під завязку наповнений боєприпасами на залізничній станції “Каланчак”

Російські окупанти влаштували димову завісу, й самі тим часом підірвали свій же потяг на залізничній станції “Каланчак”, що на Херсонщині.Це трапилось 1 серпня. Про цей випадок повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України. Також нещодавно мер Мелітополя підтвердив іще один “інцидент”окупантів – їхній бронепотяг зійшов з рейок.Ймовірно, невдало розвантажили технікуТак, 31 липня на залізничну станцію “Каланчак” Херсонської області прибув ешелон з військовою технікою та боєприпасами для росіян.

Вже о 8 годині ранку наступного дня росіяни розпочали його розвантажувати. Вочевидь, щоб замаскувати цей процес і сховатись від потужних ударів HIMARS, загарбники зробили “димову завісу”.Лише за кілька годин, приблизно об 11:20, там пролунав вибух, а російські армійці почали розбігатись у паніці.

Піротехніки-невдахиУ розвідці зазначили, що точно визначити природу вибуху не вдалось через щільний дим. Втім, одразу після цього ешелон без жодного попередження почав рухатись у напрямку тимчасово окупованого Криму.Припускають, що ймовірно вибух стався внаслідок необережного поводження з боєприпасами під час розвантаження. Або ж “друга армія світу” не уміє добре поводитись з піротехнікою й навіть димову завісу не може зробити як слід.