Ми їм не Маріуполь!!! Кім 20 хв тому пiдiрвaв мережу гарною звісткою і анонсував потужний контрнаступ ЗСУ – Миколаїв та область буде звільнена

Ситуація у Миколаєві складна через постійні ворожі обстріли, проте під час затишшя місто намагається жити звичайним життям.Про це розповів голова Миколаївської ОВА Віталій Кім. Передає ТСН“Що стосується жахіття обстрілів. Так, сумно – дуже сильно страждає наша інфраструктура, знищують місто. Але на щастя, у нас мало вбитих, мало поранених, святий Миколай нас береже.

Тому ми – не Маріуполь, у нас все відкрито, магазини працюють. Зараз, до речі, йду вечеряти у ресторан. Так, страшно, жахливо. Але не так сумно, як здається”, – зазначив Кім“Можливо, через декілька тижнів буде поняття, чи можуть відкритися миколаївські порти. Тому в цій ситуації я точно знаю, що ми прямуємо до нашої перемоги”, – підсумував він.

Також Кім повідомив анонсував зхорошу новину:“Ситуація в області контрольована, ЗСУ готуються до контрнаступу та доволі ефективно проводять вогневе ураження. Це всі ми бачимо по влучанням по Антонівському мосту”, – зазначив він.Також він додав, що у Миколаїв повернувся генерал-майор Дмитро Марченко. Він буде курувати роботу партизанів.