Терmіново! Окупaнти вгaтили по військовій частині на Київщині: в Генштабі вже повідомили деталі

Противник завдав удару з акваторії Чорного моря – з району миса Фіолент.Російські окупанти шістьма крилатими ракетами “Калібр” вранці 28 липня обстріляли військову частину у Лютежі Київської області.Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.РЕКЛАМАPlay Video

“Близько 5 години ранку противник завдав ракетного удару шістьма крилатими ракетами “Калібр” по військовій частині в населеному пункті Лютіж Київської області. На даний час є інформація що одна будівля зруйнована і дві – пошкоджено”, – розповів він.Громов також додав, що одна крилата ракета була збита в повітрі над Бучанським кар’єром.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 155-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.