Природа знову карає росіян: після затоплення з’явився смерч у морі – моторошне відео

Природа продовжує лякати жителів Краснодарського краю. Не встигли у Сочі оговтатись від затоплення, як у морі поблизу з’явився смерч. Схоже, що природа вирішила відплатити росіянам за війну та цинізм катаклізмами.

У Краснодарському краю помітили потужні смерчі
Моторошні відео опублікували очевидці у телеграм-каналах. Зазначають, що смерч помітили поблизу пляжів сіл Криниця та Бетта. Кажуть, що побачене – буквально епізод із якогось фільму-катастрофи.

У курортному російському місті Сочі останні дні відбувається якийсь справжній погодний апокаліпсис – напередодні вулиці затопило настільки сильно, що потік води зносив автівки.На відео та фото, які поширюють росіяни видно, як люди відпочивають на березі Чорного моря. Цікаво, шо відпочивальники не поспішали покидати пляж, коли побачили, як насуваються смерчі, а навпаки – знімали на фото та відео. Кажуть – вперше в житті таке бачать.

На пляжі у Краснодарському краї відпочивальники спостерігають, як насувається смерч / Фото місцеві телеграм-каналиПриродні катаклізми не є чимось новим для росії
З початку війни природа начеб то вирішила відплатити за російську. Для прикладу, 13 липня повідомили, що російське місто атакувала сарана. Мовиться про місто в Краснодарському краї, з якого ворожі літаки бомблять Україну – Приморсько-Ахтарськ.

Жителі населеного пункту почали масово писати, що в них “неба більше немає”. Це підтверджували й десятки відео з регіону. На них було видно, що все над полями було вкрите темними “хмарами” із комах.Сарана атакує посіви Красноярського краю / Фото російських ЗМІЗійшла “кара Божа” і на Москву
Щодо столиці держави-терориста, то там теж уже кілька місяців періодично трапляються негоди, які раніше були рідкісним явищем.

Зокрема, 7 липня Москву накрила надзвичайно сильна гроза. Вона затопила дороги та сотні дворів. А блискавка під час зливи влучила в храм РПЦ. Храм Іверської ікони Божої Матері після цього задимився.Більше про це – на росії навала сарани атакувала місто, звідки бомблять Україну: дивитись відео