Заява Лаврова ш0кувала весь світ! Це згадуватимуть десятиліттями: Він всерйоз заявив, що йому насправді “шкода український народ”…

Голова МЗС Росії Лавров ошелешив новою заявою відверто заявивши, що країна-окупантка хоче повалити законно обрану владу в Україні він також додав, що “Нам шкода українського народу”Путінський прихвостень заявив, що “йому шкода українського народу, який заслуговує на краще” та пообіцяв, що “Росія допоможе українцям повалити антинародний та антиісторичний київський режим”, який засів у Лаврова в голові. Про це пишуть російські засоби масової пропаганди.

“Нам шкода український народ, який заслуговує на краще. Нам шкода українську історію, яка руйнується у нас на очах, і нам шкода тих, що піддалися державній пропаганді київського режиму та тих, хто його підтримує, націленої на те, щоб Україна стала вічним ворогом Росії”, – заявив міністр держави-окупантки.

Нагадаємо, очільник МЗС Росії Сергій Лавров побідкався, бо нібито Україна не хоче домовлятись з Росією. Керівник російської дипломатії також обурився на те, що Україна планує перемогти країну-агресорку у війні.

Також в ніч проти 24 липня під час повітряної тривоги в Миколаєві пролунали звуки вибухів. Повітряну тривогу в місті оголосили о 03:43, вона тривала 46 хвилин. Російські військові завдали ударів по місту.