Пoчалoся! Прямо в ці хвuлuнu ЗСУ пoвністю оточuлu велuку кількість російськuх військ на Херсонщuні і проводять зачистку

Українські збройні сили взяли в оточення велику групу окупаційних військ у Високопіллі, що на херсонщині.Про це інформують ЗМІ, та зокрема повідомлення у телеграм-каналі військового експерта, координатора групи Інформаційний спротив Олександра Коваленко.

«По Високопіллю. Бо про це повідомляють уже відкрито. Група російських окупаційних підрозділів у цьому населеному опинилася в оточенні. Але є дуже цікавий нюанс. Справа в тому, що про оточення ЗСУ цього н.п. я писав ще на початку липня», — пише Коваленко.

Крім того в мережі поширіюють інформацію на рівні слухів (тобто не підтверджену), що основна маса цих російських військ у Високопіллі була знищена. Попередньо озвучується цифра близько двох тисяч російських війскових. Серед тих, хто поки що залишаються там — називають десантників та спецназ.

Цю інфорамцію також підтвердив журналіст Ростислав ДемчукРосійські загарбники, які захопили і утримують Високопілля, Херсонської області опинилися в повному оточенні українських воїнів.Запросили у нас “зелений коридор” для виходу з оточення.

Чекаємо, що вирішить українське військове керівництво.Може варто взяти орків у полон і вимагати обмін на захисників “Азовсталі”?