Стоїте?! Радимо присісти! Щойно! Названа дата коли Путін буде офіційно оголошувати про “перемогу” рф в Україні: Каспаров назвав дату

На тлі прискорення підготовки росіян до проведення псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях можна помітити, що армія рф дуже втомилася від війни в Україні. Про це свідчить і її сповільнення на Донбасі, проте йти ворог поки не збирається. Більше того, кривавий диктатор володимир путін може готувати заяву про якусь міфічну “перемогу” вже цієї осені.

Точну дату в програмі шеф-редактора видання OBOZREVATEL Ореста Сохара “Орестократія” озвучив російський опозиціонер і знаменитий гросмейстер Гаррі Каспаров. Він упевнений, що путін хоче зробити свій 70-річний ювілей незабутнім.

На думку Каспарова, саме 7 жовтня кремлівський керівник оголосить про часткову “перемогу” російської армії в межах тимчасово окупованих територій України. Росіянин наголошує, що диктатори дуже люблять власні ювілеї, тому путін цілком здатний зробити собі такий “подарунок”.При цьому Кремль багато в чому прорахувався, вторгшись своєю армією до України. Спочатку російські політики сподівалися повністю захопити південні та східні області.

Насамперед політика хочуть звинуватити у факті самого вторгнення в Україну Зараз для путіна головне, щоб солдати змогли втримати вже захоплене, добре окопавшись. За словами Гаррі Каспарова, це допоможе Кремлю посадити київську владу за стіл переговорів, домінуючи при цьому в діалозі.

“Але Україна за допомогою американської зброї досягла певних успіхів, загальмувавши наступ, знищуються склади пального та зброї. Мені здається, це вибухи викликали паніку навіть у російської пропаганди”, — каже опозиціонер.Читайте також:КатегоріяУкраїнський журналіст Денис Попович пояснив логіку ударів ЗСУ на південному напрямку

Саме тому Каспаров вважає, що вже найближчими тижнями зможуть вирішити результат війни України. Головне – дозволити українським військовослужбовцям досить активно повертати окуповані території. Адже це похитне путінські позиції.“Україні потрібно показати успіх. Звільнення Херсона може стати цим успіхом”, — підкреслив він.