Чоловік Писанки Руслани відкрив правду про справжню причину смерті дружини і наважився розповісти через що обірвалося життя легендарної ведучої та акторки

Актриса театру і кіно, ведуча «Твій день» на 1+1 Руслана Писанка пішла з життя 19 липня. Про це повідомили у “Сніданку з 1+1”. Протягом всіх останніх днів колеги та друзі Руслани ділилися спогадами про яскравий талант та життєрадісний характер Писанки. Відомо, що останні дні свого життя Руслана Писанка провела у Німеччині, куди виїхала за підтримки Червоного хреста.

Від лютого життя ведучої та акторки було особливо складним: на початку лютого під час вистави зламала ногу, через що почувалася не дуже добре. До того ж, у березні у ведучої померла мама.Прощатися з найріднішою довелося онлайн. Про все подбав чоловік Ігор Ісаков, який лишився в Києві. Сьогодні, 21 липня, він вперше розповів подробиці про недуг, з яким боролася Руслана Писанка.

“…мушу повідомити, у Русі був рак, нажаль агресивна форма й трохи запущений.. але так як боролась вона, я б не зміг би навіть наполовину.. на жаль, імунітет не витримав”.Руслана ПисанкаНагадаємо, що страшна хвороба – рак, забрала життя і молодшого брата Писанки – кінооператора Олега не стало у 2012 році. Руслана довгий час приховувала це від громадськості і змогла розповісти лише два роки тому у програмі «ЖВЛ». Після його смерті піклувалася про його дітей, своїх племінників. Рідних дітей у Писанки не було.

Чоловік Руслани зізнається, що почувається “розчавленим” і довго “не міг змусити себе відкрити фейсбук”:“…зломлений, знищений .. знаю, що то б ніколи не сподобалось моїй дружині, тож намагаюсь потроху починати відпускати…”.Руслана ПисанкаІгор подякував за неймовірну кількість слів співчуття, які продовжує отримувати та повідомив, що перше прощання відбудеться по місцю останнього перебування, а саме у місті Кайзерлаутерн, Німеччина (Kaiserslautern, Deutschland). Згодом церемонія прощання та поховання пройде у Києві.

Нагадаємо, що колеги Руслани з “Сніданку з 1+1” поділилися щемливим відео-спомином, в якому Ольга Сумська розповіла про зворушливу історію знайомства пари Ігоря та Руслани: