В інтернеті з’явилося останнє відео з Русланою Писанкою: вона, благала допомогти всьому світу Україні у війні з Росією

Своє останнє відео українська актриса та телеведуча Руслана Писанка, яка померла у Німеччині від тривалої хвороби у ніч на 19 липня, записала 27 березня. У ролику зірка, ймовірно, була на лікарняному ліжку без макіяжу. Із захриплим голосом, але впевнено та з усмішкою на обличчі вона закликала допомогти Україні у війні з Росією та взяти участь у телемарафоні.

Кадри опубліковані на сторінці Писанки в Instagram. Артистка закликала світ приєднатися до міжнародного благодійного телемарафону-концерту Save Ukraine, який мав відбутися у Варшаві, Польща (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

“Збережемо Україну разом! Поширюйте інформацію серед своїх друзів і тих, хто підтримує Україну! Переходьте на сайт і діліться такою важливою подією з усім світом!” – підписала кадри Писанка.Останнє відео з Русланою Писанкою.Вона назвала марафон украй важливим для України. За її словами, до та після концерту мали збирати гроші на гуманітарну допомогу нашій країні, яку хоче загарбати Російська Федерація.