Генерал Збройних Сил Польщі: “Я повинен українцям розповісти правду, Франція та Німеччина страшенно принизили Україну. Не можна поступатись росіянам і нікому, хто їх підтримує” ВІДЕО

Генерал Збройних Сил Польщі Вальдемар Скшипчак в програмі “Студія Захід з Антіном Борковським” на телеканалі “Еспресо” заявив:Путін мусить забратися з України, якщо сам не забереться, то світ вам допоможе його подолатиЦіна, яку платите за ту війну, настільки висока, що не можна про це забути. І тут немає місця вже на переговори, немає місця на компроміси, немає місця на поступки.

путін мусить забратися з України, якщо сам не забереться, то світ вам допоможе його подолати.путін зрозумів, що пішов задалеко, що йому загрожує велика поразка, велика компрометація, яка змусить його втратити обличчя.путінські дипломати їздять світом і шукають варіантів, які могли б переконати президента Зеленського і вас поступитись. Але вам не можна поступатись, вам відступати не можна.

Ви мали приклад у 2014 році, коли вас змусили до того перемир’я із сепаратистами, коли було принижено УкраїнуФранція та Німеччина страшенно принизили Україну.Другий раз не дайте себе принизити, не можна поступатись росіянам і нікому, хто їх підтримує.