Адвоката Винника шo kувaлa місцеперебуванням зірки та розповіла, чому артист досі мовчить про вiйнy

Адвокатка українського виконавця Олега Винника вперше після початку повномасштабної війни розрила, де перебуває співак. Як виявилося, в зірки виникли проблеми зі здоров’ям, через що він змушений був звернутися по допомогу лікарів у Німеччині.

Однак і з-за кордону артист знайшов спосіб допомагати Збройним силам України. Про це його адвокатка розповіла редакції ТСН (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Журналісти з’ясували, що Олег Винник долучився до волонтерського руху і завдяки своєму благодійному фонду “Вовчиця” закупив уже не одне авто на потреби ЗСУ. В Берліні, де зараз проживає знаменитість, він шукає необхідний для бійців транспорт та контролює його доправлення в Україну.Олег Винник купує авто для ЗСУСпівак підбирає транспорт в НімеччиніСвоє мовчання щодо благодійної допомоги виконавець пояснив тим, що не хотів “піаритися під час війни”. Як відомо, після повномасштабного вторгнення він записав ролик з антивоєнним закликом і зник з інфопростору.

Рішення виїхати за кордон артист ухвалив вимушено. За словами його адвокатки, проблеми зі здоров’ям у Винника виникли ще до початку повномасштабної війни, однак після 24 лютого вони загострилися.Наразі співак проходить лікування в одній з німецьких клінік. Від чого саме лікується зірка і досі залишається невідомим.