Дмитро Ярош! Скажу декілька слів!!! Мабуть, Ви, пане Президенте, прийняли найкраще, за час своєї каденції, рішення!!

Нещодавно у Генерала Валерій Залужний був День народження. Пише радник Головнокомандувача ЗСУ – Дмитро Ярош.Я звичайно ж, привітав і отримав відповідь.Скажу декілька слів:Дякую Господу Богу за те, що Валерій Залужний – Головнокомандувач Збройних Сил України! Інакше, нам, Українцям, було б набагато важче.І дякую Володимиру Зеленському за те, що призначив Генерала!Мабуть, Ви, пане Президенте, прийняли найкраще, за час своєї каденції, рішення.

Слава Україні!Також Ярош додав:Маю свою мрію.Як тільки ми переможемо московську орду, піду геть, від будь-якої воєнної та політичної діяльності. Продовжує Дмитро Ярош.Буду доглядати Сад і косити траву.Звичайно ж, буду розповідати українські військові байки онукам. Буду ще більше любити своїх дітей. Ще більше буду кохати свою дружину!І до себе додому запрошу багатьох друзів – три дні будемо відзначати Перемогу.Кожного дня переміщаюсь між підрозділами УДА, що працюють на різних операційних напрямах, які маючи скромні можливості, допомагають ЗСУ стримувати і розбивати віковічного ворога.

Зустрічаюсь з бійцями, взводними, ротними, комбатами, комбригами, командувачами…Бачу єдине прагнення Сил Оборони України не тільки до стримування, але й до деокупаціі українських земель.Дасть Бог і союзники, отримаємо необхідну кількість наступального озброєння, засобів вогневого враження, бк, і тоді покажемо спільний гідний результат…Україна буде звільнена від окупантської нечисті та переможе!P.S. Щиро прошу підтримувати підрозділи Української добровольчої армії, бо ми непогано воюємо.