Ми їх знайшли! Ту сім’ю, що вигнала пораненого військового з нижньої полки у потязі…

Таїса Гайда

Винесу окремим постом

Ми їх знайшли!!!

Ту сім’ю, що вигнала пораненого військового з нижньої полки 8 липня у потязі з Трускавця.Це родина Мироненків. Переїхали з Харкова разом з військовим вузом до м.Рудки Самбірського району.чоловік працює у військовому вузі а жінка, яку звати яна мироненко, регулярно шариться в однокласніках і лайкає групу “моя любімая москва”Шукаємо контакти керівництва вузу

Нагадаємо, у цих створінь було дві нижніх полки.

На одну з яких сів поранений боєць, який їхав з 4-х тижневої реабілітації. і ледве ходив.

У бійця була верхня полка

Так вони його вигнали.

Навіть вмовляння провідниці не допомогли. їм було покуй, що він поранений, що він просто фізично не може ніяк дістатись до тієї полки. Розумію, що відчував поранений в ті хвилини ((Сам військовий з Київа, був багато раз там по контракту. В перший день позвонив воєнком і він поїхав. Був в Ірпіні, а далі на Донецькому напрямку. Отримав поранення. В Дніпрі виймали осколків частину, потім в Львові ще частину. 4 тижні проходив реабілітацію в Трускавці. Їде додому. Далі його чекає протезування.

Провідниця забрала бійця і поклала на полку при вході , де тримають білизну.В потязі їхала моя подруга з дитиною. Була б, я вони б вийшли там, де зайшли.