“Boнu onuняmьcя в Kuєвi”: I5 xв moмy зявuлucь xopoшi нoвuнu npo “Aзoвцiв”. 3вязok з нuмu є

З українськими військовими, яких евакуювали з заводу “Азовсталь” в Маріуполі зараз є зв’язок.Детальніше про це розповів міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

За його словами, на сьогоднішній день із захисниками “Азовсталі” з полку Нацгвардії “Азов” тримають зв’язок розвідники з Головного управління розвідки Міноборони. Це дозволяє українській стороні отримувати більше інформації про те, що відбувається з бійцями. Монастирський зазначив, що мова йде про інформацію про умови утримання, харчування та можливості їх звільнення.

І хоча ніякі подробиці про існуючі або можливі домовленості не розголошуються, Монастирський підкреслює, що всі захисники Маріуполя зможуть повернутися в Україну. За його словами, для цього робиться все можливе.«Ми всі знаємо, що всі вони опиняться тут, в Києві, і ми робимо для цього все можливе», – підкреслив глава МВС.

Зазначимо, що раніше в уряді заявили, що евакуація бійців з «Азовсталі» проходила в рамках операції, в якій задіяні ООН і Червоний Хрест. Зараз захисники Маріуполя знаходяться в руках у росіян, де з ними поводяться як з військовополоненими.