В небі стовпи диму: у Києві пролунали сильні вuбyхu- подробиці. фото

Вранці неділі, 5 червня, російські війська вдарили ракетами по Києву та області. В регіоні пролунала серія гучних вибухів, в небо піднімалися стовпи диму.Попередньо, кілька ворожих ракет збила протиповітряна оборона. Про це повідомляють кореспонденти OBOZREVATEL, інформацію про “прильоти” підтвердила місцева влада (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).

Зауважимо, що під час атаки майже по всій Україні було оголошено повітряну тривогу. Близько 05:00 про серію вибухів заявили в Одесі, а через годину такі ж почули мешканці різних районів Києва.“Збито кілька ракет. Залишайтеся в укриттях!” – писали в соцмережах, уточнюючи, що ракети серед іншого знешкоджено в Обухівському районі.

Мер Києва Віталій Кличко підтвердив кілька вибухів у Дарницькому та Дніпровському районах. Чиновник зазначив, що служби вже працюють на місці. Детальну інформацію пообіцяв надати згодом.

Також під обстріл окупантів потрапила територія в безпосередній близькості до Броварської громади Київщини, повідомив у Telegram мер Броварів Ігор Сапожко.“Станом на 06:45 інформації щодо руйнувань немає. Закликаємо зберігати спокій та залишатися в безпечних місцях”, – написав він.