Слова відсутні… З’явилася реакція роcіян на відео розsтрілу українського nолонeного: і вже одноголосно заявили про фейк, ІПС0 та постановку…

Громадяни держави-агресора Росії бурхливо відреагували на відео розстрілу російськими солдатами беззбройного українського військовослужбовця. Вони вибухнули істерикою, висуваючи власні версії злочину.Уїдливі коментарі російські пропагандисти й воєнкори публікували у своїх Telegram-каналах. Одні з них заявили, що вказане відео – справа рук української ІПСО.

Пропагандисти намагаються запевнити росіян, що військового на відео стратили його побратими, оскільки він нібито стояв спокійно та не очікував нападу, назвали його театральним, а також припустили, що стріляли холостими.Інші просто раділи такій “події” або заявляли, що боєць, якого розстріляли, був садистом.

Особливо винахідливі заявили, що військовий, який перед обличчям ворога сказав “Слава Україні”, був російським солдатом.“Деякі джерела вважають, що герой відео – полонений російський солдат, якого змушували вимовляти ці слова на камеру вже неодноразово, і в “годину Х” скористалися цим, щоб по-звірячому вбити. За іншою версією – український боєць, можливо, дезертир, якого ліквідували свої ж”, – пишуть пропагандистські канали, сподіваючись виправдати черговий воєнний злочин своїх нелюдів.

Нагадаємо: 6 березня Україну сколихнуло відео вбивства окупантами беззбройного українського військовослужбовця. Росіяни вистрілили у бійця після того, як той промовив слова “Слава Україні!”.