“Що це? Вікна тремтять”: у Криму паніка через нові вибухи

Так, пізно вночі «бавовна» сталася в районі Євпаторії, пише Politeka.net з посиланням на повідомлення кримчан.

Місцеві жителі повідомляють, що звуки сильних вибухів у Євпаторії було чути навіть у північній стороні Севастополя.

Також повідомляється про серію вибухів у Чорноморському. Вони були такої сили, що в будинках тремтіли вікна.«Теж прокинулися від гуркоту… Що це?», «Води немає, чути вибухи, що це, хто знає?», «Євпаторія, вікна тремтять від звуку», «Я аж прокинулася, що це було?», «А я думав грім, але від грому вікна не тремтять», «Головне, щоб не як у серпні було. Тоді й справді жорстко було», – обговорюють жителі окупованого півострова.

Також стало відомо про вибухи в районі Міжводного та Сак.«Ох, це куріння в недозволених місцях», «Давно ми чекали на бавовну. Круто!», «З першим днем ​​весни!», «Весна прийшла, настав час садити бавовну», – обговорюють вибухи на окупованій території користувачі соцмереж.

Додамо, раніше у Генштабі ЗСУ повідомили, що окупанти забирають свої сім’ї з Криму.«Фіксується евакуація окремих категорій громадян із тимчасово окупованого Криму. Останнім часом військовослужбовці російських окупаційних військ, які дислокуються в Перевальному, відправляють свої сім’ї до Росії», – йдеться у новому зведенні.