Янyкoвuчу зaлuшuлuся лiчeнi дні: «йому дуже погано, з ліжка майже не встає» – Кaрмa наздогнала експрезидента втiкача

У екс-президента-втікача Віктора Януковича виникли серйозні проблемиСаме з цієї причини, швидше за все, він і зник, повідомляє астролог Влад Росс, передає «Главред».За словами астролога, Януковича чекає настільки важкий період, що його головним завданням стає просто вижити і пережити все це.

“12 будинок гороскопа Януковича говорить про важку хворобу, з якої важко вибратися. Не виключено, що ці проблеми пов’язані з тим, що останнім часом він багато пив. Він ліг, йому дуже погано і важко, з ліжка не встає… Символ його річного соляра – людина з закинутою головою, розкинутими руками і ногами лежить на ліжку”, – зазначив Росс.

Астролог вказав на вкрай несприятливе положення Місяця в річному солярі Януковича – у хаті смерть і руйнування. Для нього це обіцяє кризові ситуації, які в основному будуть пов’язані зі здоров’ям.

врач, больница

Астролог впевнений, що ні про яке повернення екс-президента-втікача не тільки до політичної діяльності, але і в Україну, в цьому році мова не йде. При цьому Росс додав, що Янукович «давно мріє повернутися на батьківщину, в першу чергу, на Донбас».