Саме вiд цьогo бoю залежатuме дօля нашої країнu – 45 хвuлuн тому – розпօчалась пօтужна onерація 3СУ: наաі вօїнu рօзnочалu настуn пօ всіх наnрямках

“Наші мужні хлопці вийшли фактично на фінальний етап підготовки до участі в активних бойових діях, є відповідні ресурси, які ми маємо від наших західних партнерів. Але куди саме буде спрямована ця потужність високомотивованих українських військовослужбовців, які пройшли відповідну підготовку – тримають в титаємниціІ, можливо, на російських генералів очікують дуже неприємні сигнали та варіанти розвитку подальших подій”, – зазначив журналіст. Лінія зіткнення між військами України та армією РФ понад 700 кілометрів – фактично від Харкова до Херсона.

Де завгодно на даній ділянці українські сили можуть завдати удару по окупантам. “Я абсолютно переконаний у тому, що в українському Генеральному штабі працюють серйозні стратеги, які вже не раз доводили свою професійність і здатність завдавати нищівних ударів по підрозділах російської армії”, – зазначив Селезньов.

Також він додав, що в результаті операції має з’явитися новий формат відносин з РФ, який буде уроком для Москви. Кожному наступному російському вождеві треба буде розуміти, чим загрожує Росії зазіхання на території України.

“Щоб щоразу, незалежно від того, хто сидітиме у Кремлі, російські вожді розуміли, що будь-які посягання на територіальну цілісність нашої держави смертельно небезпечні та вражаюче болісні для російської армії та російського уряду”, – наголосив Владислав Селезньов. Додамо, що На сході та на Харківщині російські загарбники намагаються проводити штурмові та наступальні дії, однак успіху не мають.