Таких втрат ще не було! Тисячі солдат за один бій – термінове звернення Арестовича. Україна переможе

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповів про втрати російських окупантів під час захоплення Лисичанська. Передає корупціяУсю інформацію він озвучив під час бесіди з російським правозахисником Марком Фейгіним.За найскромнішими підрахунками, там “лягло” бригади три російських окупантів і кілька танкових батальйонів. Тобто десь 7 тисяч загарбників, не менше, а може йбільше, – сказав він.

За словами Арестовича, українські військовослужбовці виконали свої завдання на цьому напрямі.Якщо тверезо подивитися, то обидві сторони виконали свої завдання. Вони вийшли на межі Луганської області, а ми завдали їм поразки, затримали час на прибуттязахідної допомоги. Стягнули десь 60% їх військ, які знаходяться на території України, в цей район і створили собі умови, коли ми можемо вести контрнаступальні дії під Вугледораром, на Запорізькому напрямку і на Херсонському одночасно, – зазначив радник глави офісу президента.

Він розповів, що місяць тому російські війська наступали на п’яти напрямках, а українські – вели контрнаступльні дії на одному.“Тепер ми на трьох і вони на трьох. Це сумна перспектива”, – підкреслив Арестович.Нагадаємо, що після важких боїв українські війська відійшли від займаних позицій і рубежів в Лисичанську Луганської області.Водночас варто підкреслити, що президент Володимир Зеленський заявив, що Україна нічого не віддає і повернеться на втрачені території.