Вже є підтвердження: Росія почала рух колон у напрямку Чернігівської області – готують провокацію

Російські загарбники готують можливі провокації до роковин повномасштабного наступу. Їхня мета – звинувачення українських захисників у порушенні територіальної цілісності.Про це свідчать дані української розвідки. Відомство зафіксувало рух колон військової техніки в районі кордону із Чернігівською областю.

Як стало відомо, рух колон військової техніки помітили в районі кордону із Чернігівською областю без знаків розпізнавання та живою силою, що була одягнена у піксель, схожий на форму ЗСУ.

В ОК “Північ” зазначили, що наші захисники тримають ситуацію під контролем і, на відміну від військ ворога, ніколи не вдавалися до провокацій і не мають подібного на меті.Кожен воїн дотримується загальноприйнятих правил ведення війни, не посягаючи на чужі території, а виключно захищає рідну землю від нахабного та підступного ворога,– наголосили захисники.

Можливий повторний наступ окупантів: останні новини

Спеціальний радник Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Ден Райс вважає, що повторний наступ все ж таки може бути. За його словами, країна-агресорка планує весняний наступ.Нещодавно Олексій Резніков заявив, що зараз дуже важливо слухати Генеральний штаб та його офіційну позицію, і не вестися на фейкову інформацію.Резніков не виключає посилення тиску з боку окупантів та можливих наступів у лютому.

Джерело:ОК “Північ”