Генерал США: Не тягніть резину, Україна має негайно завдавати ударів по ворожих аеродромах, щоб припинити ракетний терор РФ

Україні варто бити по аеродромах, які використовують російські літаки. Це дозволить протидіяти ракетним ударам ворожої авіації.Про це заявив генерал-лейтенант, колишній командувач Сухопутних сил США у Європі Бен Ходжес, передає Guildhall. Також він порадив шукати можливості порушити логістику доставок ракет до місць їхнього пуску.

“Коли ми говоримо про ракети і крилаті ракети, що запускаються з території Росії та Білорусі, то щоб протидіяти їм, необхідно атакувати аеродроми, з яких злітають такі літаки (запускають крилаті ракети. – Ред.)”, – сказав Ходжес.Відео дня

Нещодавно президент України Володимир Зеленський повідомляв, що Росія випустила по мирних українських містах вже понад 2800 ракет. Агресор цілеспрямовано вибирає як мішені об’єкти з мирними жителями, наприклад, як це було нещодавно з ТЦ “Амстор” у Кременчуці.

Зі свого боку начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов зазначив, що РФ почала бити по Україні радянськими ракетами Х-22, які були призначені для ядерних ударів. Вони стріляють звичайними боєголовками, причому точність снарядів – низька.Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Бен Ходжес зробив прогноз, що до кінця літа українські війська відкинуть сили російських окупантів щонайменше до лінії, на якій вони були 23 лютого. Однією з основних причин для цього стануть проблеми з логістикою РФ.