Сuн Таїсії Повалій в скoрбoті nовідомuв nро велuке roрe в сім’ї: раnтова смэрть через відмову нuрок

У популярної співачки Таїсії Повалій трапилося горе у родині. Про це повідомив єдиний син артистки Денис.

Виконавиця хіта «Відпусти мене» зараз одружена з музикантом та продюсером Ігорем Ліхутою. Пара разом уже майже 30 років, але Дениса вона народила від першого чоловіка Володимира, прізвище якого носить досі.

У себе в Instagram 37-річний спадкоємець Таїсії поділився з передплатниками сімейною трагедією — у них померла улюблена кішка на прізвисько Ксюша, вона ж Пуцля, яка прожила цілих 17 років.

Як розповів чоловік, зі своїх 9 котячих життів улюблениця успішно використала 4. Якось, ще будучи кошеням, вона пробралася у вольєр до їх суворого пса Босара породи німецька вівчарка. Страшним у цьому було те, що він любить поснідати сусідськими котами: «Як зараз пам’ятаю: Ксюша в клітці і ми в розпачі кличемо її пошепки і махаємо «Йди до нас». Звичайно, вона – нуль уваги, потім собака прокидається і … В останній момент Ксюха проскакує крізь залізні прути ».

Потім кішка впала з четвертого поверху, а ще неодноразово хворіла так важко, що навіть ветеринари опускали руки. Денис вірив, що вихованка впорається і цього разу, адже зіркова мама з бабусею доглядали її як могли — вона жила з ними. Але, на жаль, у Пуцлі відмовили нирки.За словами героя статті, у них із Пуцлею був свій особливий зв’язок. Хвостата щоразу відчувала його приїзд — заздалегідь вмивалася і чекала на порозі. Ще вона дуже любила робити йому масаж, голосно при цьому муркотучи.

Денис сам себе назвав дуже «сентиментальним кошатником» із самого дитинства, тому переживати втрату улюблениці йому неймовірно важко.